George-Fortu

Bun venit pe pagina mea!

Sunt licențiat al Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, am absolvit programul de master în Psihotraumatologie și Asistare Psihologică la Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației în cadrul Universității București și sunt membru al Colegiului Psihologilor din România.

Schimbarea atitudinilor și compartamentelor, creșterea încrederii în abilitățile proprii, înțelegerea propriilor emoții, a blocajelor și folosirea acestora pentru creșterea nivelului rezilienței, a motivației, pentru educarea și dezvoltarea caracterului necesare în obținerea performanței sunt doar câteva dintre motivele care m-au  inspirat să aprofundez și mai în detaliu structurile psihicului uman.

Angajamentul personal față de dezvoltarea profesională continuă și complexitatea mecanismelor de funcționare ale psihicului uman m-au determinat să devin și psihoterapeut psihanalitic relațional urmând programul de formare al Asociației Insight. 

Totodată sunt formator certificat ANC, Ministerul Muncii și Ministerul Educației, de asemenea o certificare recunoscută pe plan național și european. Am capacitatea de a-i  motiva pe ceilalți, răbdarea și flexibilitatea de a lucra cu diferiți clienți și consider că rezultatele optime se obțin cu o abordare metodică a efortului implicat în procesul transformării.

Sunt consultant în carieră certificat de către G.C.D.F. (Global Career Development Facilitator) și practician în Programare Neuro-Lingvistică deoarece antrenamentul mental este unul dintre factorii importanți pentru a deveni un excelent specialist în consiliere psihologică.

Experiența de sportiv de performanță completată cu ani de studiu academic riguros m-au convins că fiecare dintre noi avem nevoie de ajutor specializat pentru a ne transforma viețile.

De-a lungul anilor de practică, ajutând numeroase persoane în obținerea performanței optime proprii, am oferit ajutor specializat, inspirație și forță creatoare. 

Îți sunt alături în schimbarea stilului de viată spre sănătate durabilă, obiective atinse și relații sănătoase.

Hai să vorbim!

Intrarea Frumoasă 6, București
Tel.: +40-743-107-312
Email: george@insideinsight.ro